Cena: 60.900,00 din (PDV uključen)


Dodatno:
- Poklon torba za čuvanje,
- Garancija 2 godine

Tehničke specifikacije

Imamo demo aparat, pozvani ste na probu!
Pozovite i postavite pitanje!

 

 

MAX 161, razvijen od STEL-a, objedinjuje visoke performanse zavarivanja, izuzetnu pouzdanosti i izdržljivost u kompaktnom kućištu.
Struju zavarivanja za bilo koji prečnik elektrode je lako podesiti jer poseduje lako čitljivu komandnu tablu. Poseduje automatski “arc-force”, termo-zaštitu i mali je potrošač električne energije. Poseduje IP23 klasu zaštite - namenjen za rad na terenu.

TIG, paljenje luka kresanjem. U aparatu se nalazi elektronski sklop najnovije generacije sa idealnom statičkom strujno-naponskom krivom, pa je moguć rad sa TIG-om, iako nema posebnog prekidača za TIG. Aparat sam detektuje kada je luk upaljen elektrodom a kada wolframom.

Poseduje TUV* uverenje, kao nezavisno osvedočenje kvaliteta i performansi, po ispitivanju sprovedenim po najstrožim kriterijumima.
* (TUV = Technicher Üeberwachungs Verein = Nemačko društvo za tehnički nadzor i kontrolu, čuveno po izuzetno strogim kriterijumima kontrole i ispitivanja.
Upoređivanje intermitenci drugog aparata sa ovim je moguće isključivo ako taj drugi poseduje isti TUV sertifikat. Posedovanje ovog sertifikata je stvar prestiža i dokaz vrhunske pouzdanosti i performansi).


Primena: Bravarija / Održavanje / Laka industrija / Industrija