Na temelju 50 godina porodične tradicije u mašinskoj industriji, i sada sa punih 26 godina poslovanja, ICI d.o.o. posvećen je najmodernijim reparaturnim tehnologijama.

ICI d.o.o. je specijalizovana firma za pružanje inženjerskih i tehničkih usluga koje omogućavaju optimalan rad mašinskih postrojenja, minimalizuju zastoje u proizvodnji i ostvaruju maksimalnu pouzdanost. Dvadeset pet godina smo se razvijali, ulagali u stalnu edukaciju, inovaciju i primenu novih tehnologija.

Pružamo širok spektar specijalizovanih usluga koje uključuju: popravke Metalock postupkom bez unosa toplote, obradu mobilnim mašinama na licu mesta, leak sealing – sanacije curenja pod pritiskom na licu mesta (cevi, ventili, prirubnice, itd), zavarivanje, remont i servis kompresora, testiranje ventila sigurnosti na licu mesta, reparaciju mašinskih delova, itd.

Jedan smo od lidera u Srbiji u oblasti reparaturnog zavarivanja. Naša reparaturna radionica poseduje sertifikat DNVGL. Punopravni smo članovi Međunarodne METALOCK asocijacije (MIA).

Naša laboratorija za ispitivanje ventila sigurnosti je sertifikovana po standardima ISO 17025, 4126-1 i 12266-1.

Držeći se načela da koristimo samo najkvalitetnije materijale u reparaturi dobili smo zastupništvo ili distributerstvo najpoznatijih svetskih firmi iz ove oblasti:

  • DIAMANT Metallplastic GmbH, lidera u oblasti kompozitnih materijala,
  • VoestAlpine Boehler Welding Group, lider u oblasti dodatnog materijala za zavarivanje,
  • Climax Portable Machining, lider u oblasti mobilnih mašina za obradu na licu mesta,
  • Promotech, mašine za pripremu zavarivanja, obaranje ivica i obradu krajeva,
  • ABC i Worthington Creyssensac kompresora (zastupnici i serviseri).

Raznovrsna baza klijenata ICI d.o.o. uključuje postrojenja za proizvodnju energije, rafinerije, hemijska i petrohemijska postrojenja, čeličane, brodske kompanije, proizvođače celuloze, papira, hrane i pića, cevovode, građevinsku industriju, itd.

Naš tim čine iskusni i kvalifikovani profesionalci. Znajući koliko je u industriji vreme kritično, a zastoji skupi, naša filozofija je da naše mobilne ekipe budu 24 sata na raspolaganju službama održavanja i da rešavamo probleme koje oni imaju. Stalno unapređenje, praćenje novih tehnologija i njihovih primena u održavanju je naš zadatak.

Od prvog dana sledimo istu viziju da uz minimalne zastoje, brzo, ekonomično i pouzdano otklonimo čak i najkompleksnije havarije mašina. Efikasnom i stručnom intervencijom na licu mesta, omogućavamo klijentima brza i trajna rešenja, sa najmanjim vremenom zastoja i minimalnim troškovima.

Naša misija je da se posvetimo svakom poslovnom partneru u potpunosti, pružajući prilagođena rešenja visokih standarda u smislu kvaliteta, održavanja i pouzdanosti, bez obzira na veličinu, trajanje, složenost ili hitnost svakog izazova.

NAŠA VIZIJA JE DA BUDEMO NAJBOLJI PARTNER NAŠIM KLIJENTIMA U OBLASTI ODRŽAVANJA MAŠINA I OPREME I LIDER U OBLASTI DISTRIBUCIJE DODATNOG MATERIJALA I OPREME ZA ZAVARIVANJE.

Sa iskustvom i partnerstvima iz naših prvih 26 godina, radujemo se izazovima narednih decenija.